10:28 26.08.2018
Лариса Коляда опублікувала запис

Деруни по-особливому

Деруни по-особливому

Приготування дерунів – звична справа для всіх українських господинь. І, в більшості випадків, проста повсякденна страва. Але якщо підійти до приготування з творчим натхненням, то отримаємо несподівано святковий смаколик, що годиться для прийому гостей. Тож витратимо не багато часу і приготуємо один із моїх найпопулярніших рецептів – деруни по-особливому.

Інгредієнти доволі звичні: картопля – 6-7 шт., цибулина, печериці – 300 г, часник – 2 зубці, сіль, спеції, яйце, борошно – 1 ст. л., півсклянки сметани, твердий сир – 1 00 г.

Процес приготування:

Картоплю, півцибулини та часничок натерти на тертці для дерунів. Додати сіль, перець, яйце та 1 ст. л. борошна. Смажити подовгасті, тонкі деруни до золотистого кольору з обох боків. Складати один на одного, щоб трішки відм’якли. Печериці або будь-які інші гриби потушкувати з цибулею та спеціями до готовності та перемолоти в комбайні на фарш. Кожен дерун щедро змастити начинкою. Звернути рулетиком і скласти у посудину для запікання. Обкласти нарізаними грибочками, полити сметаною та затерти сиром. Запекти в печі протягом 10-15 хвилин. Подавати, поливаючи підливою, що утворилась під час приготування. Для різноманітності деруни також можна начинити фаршем з тушкованого м’ясця.

Юлечка Кулич

https://ukrainianpeople.us/

_______________________________________

+4
Переглядів: 107
Адреса запису: 
Необхідно завантажити аватар
Виразіть свою індивідуальність, завантаживши унікальний аватар (картинка користувача) або вибравши найбільш вподобаний з запропонованої галереї аватарів.
Правила
закрити

Правила публікації коментарів

Публікуючи коментарі, Ви несете відповідальність відповідно до законодавства України.

Забороняється:
  • публікувати коментарі, які пропагують діяльність, заборонену законодавством України;
  • залишати коментарі, що не відносяться безпосередньо до опублікованого матеріалу;
  • використовувати в коментарях ненормативну лексику (мат);
  • ображати в коментарях інших відвідувачів, людей та організації;
  • публікувати коментарі, що носять рекламний характер;
  • використовувати при написанні коментаря трансліт (запис українських або російських слів латинськими символами), речення, що складаються з еративів (наприклад, так званий «олбанский йазыгг»);
  • публікувати коментарі, які цілком складаються із заголовних букв;
  • публікувати односкладові коментарі (наприклад, «+1»).

Редактори залишають за собою право видаляти будь-які коментарі, що не відповідають зазначеним вимогам, а при регулярному або грубому нехтуванні Правилами - блокувати користувачеві доступ до Порталу. Редактори не коментують свої дії і не обговорюють їх з користувачами.

Ви не підписані на коментарі до цього матеріалу. Сповіщати
Грудень
пн вт ср чт пт сб нд
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Подарунки

Вхiд